Klubbkveld for prøving av nytt tøy

Klubbkveld for prøving av nytt tøy

Torsdag 24 januar kl 18:00 – 21:00 på Fredheim Barneskole. Inngang nord – enkel bevertning.

Klubben anbefaler alle å prøve tøyet før bestilling fordi det er nytt merke – Bioracer – og utvalget er større og snitt/modeller er nye forhold til gamle klær.

Hvis du ikke kan komme på torsdag så kan du prøve alle klær på 360 grader treningssenter på CC Mart´n Gjøvik et par uker fremover – kontakt resepsjonen.

Informasjon om webshop og bestilling med priser etc publiseres etter klubbkvelden.

TILBUD: første runde nå gir klubben 30% ekstra rabatt på toppen av de 20% rabatt som Bioracer gir – totalt 50% rabatt – på følgende: alle modeller av triatlondrakter, alle modeller av trøyer og alle modeller av bib-shorts. Vi håper så mange som mulig benytter dette knalltilbudet da vi har fått nye sponsorer og kan tilby tøy av topp kvalitet.

Comments are closed.