Triatlon

Triatlon

SVØMMING for ALLE medlemmer

2021 sesongen: svømmetreninger i Trandberghallen og Totenbadet.

Meld deg inn her og velg triatlon gruppen:

https://mi.nif.no

Svømmetider pt:

  • Tirsdag (Totenbadet) 16:00 – 18:00
  • Torsdag (Totenbadet) 16:00 – 18:00
  • Lørdag (Totenbadet): 09:00-11:00
  • Søndag (Trandberghallen) 14:00 – 16:00

NB! Tider i Totenbadet kan endres så følg med på triatlon gruppens Facebook side for siste nytt.

På øktene er det mye fokus på svømmeteknikk, styrke i kjernemuskler og individuell oppfølging. Triatlon gruppen står for treningsopplegget. Vi tilbyr bruk av video og audio utstyr for analyser av svømmeferdigheter og forbedringer av teknikk direkte under svømming eller ved bassengkanten.

Hovedmålet med svømmetreningen er å gi ALLE RGSK-medlemmer en mulighet til å lære svømmeteknikker eller bruke svømming som alternativ trening/restitusjon. Treningene våre er et lav-terskel tilbud der prestasjoner og konkurranse-elementet er underordnet.

Full/årlig deltakelse inkluderer treningsavgift for svømmingen som skal dekke leie av svømmehall. Du kan fint prøve svømmetreningene noen ganger for å se om dette er noe du vil fortsette med hele året, før du betaler treningsavgiften. Vi tilbyr alle medlemmer en basis opplæringspakke på 3-4 svømmetreninger i teknikkene bryst, crawl, rygg eller butterfly. Vil du komme igang med å lære/forbedre din svømming så er dette et glimrende tilbud.

Du trenger:

  • Svømming: badebukse og svømmebriller (svømmeføtter/paddles/buoy osv kan lånes etter behov).

Kontaktpersoner for Triatlon-gruppen:

Brit Einseth 477 56 657 einseth67@gmail.com
Tom Gullberg 959 98 386 tomgullberg@gmail.com

Facebook gruppe: «RGSK Triatlon»


Er du interessert i TRIATLON så oppfordrer vi deg til å fylle ut følgende spørreskjema slik at vi blir bedre kjent med dine erfaringer og hvilke aktiviteter og treningsopplegg du kan tenke deg:

SPØRRESKJEMA