Triatlon

Triatlon

SVØMMING for ALLE medlemmer

Svømming:

  • søndag 17:30 – 19:30 (NB! NY tid fom. 9 sept – 2018)
  • tirsdag 05:30 – 07:30

De første 30 min brukes til oppvarming/tøying/lett styrke på land.

På øktene er det mye fokus på svømmeteknikk, styrke i kjernemuskler og individuell oppfølging. Triatlon gruppen står for treningsopplegget og vår egen erfarne svømmetrener har et øye for alle. Gruppen har også flere ressurspersoner som kan bidra med for eksempel bruk av video for analyser av svømmeferdigheter og forbedringer av teknikk.

Hovedmålet med svømmetreningen er å gi ALLE RGSK-medlemmer en mulighet til å lære svømmeteknikker eller forbedre seg. Treningene våre er et lav-terskel tilbud der prestasjoner og konkurranse-elementet er underordnet.

Full/årlig deltakelse inkluderer treningsavgift for svømmingen som skal dekke leie av svømmehallen. Du kan fint prøve svømmetreningene noen ganger for å se om dette er noe du vil fortsette med hele året, før du betaler treningsavgiften. Vi tilbyr alle medlemmer en basis opplæringspakke på 3-4 svømmetreninger i teknikkene bryst, crawl, rygg eller butterfly. Vil du komme igang med å lære/forbedre din svømming så er dette et glimrende tilbud. Vår trener er tidligere Norgesmester i svømming og har mange års erfaring med svømmetrening/opplæring av både barn, ungdom og voksne.

Du trenger:

  • Svømming: badebukse og svømmebriller (underlagsmatte, svømmeføtter/paddles/buoy osv kan lånes etter behov).

Husk! Vi tilbyr medlemskap til gode priser som gir tilgang til blant annet kjøpsavtaler (Bikeshop, KLUBBEN.NO, Squad Cycles, XXL m. flere) og tilgang til svømmetreninger med coaching i Gjøvik Fjellhall. Medlemskapet gir også tilgang til en meget gunstig avtale med treningssenteret 360 grader på CC Gjøvik.


Kontaktpersoner for Triatlon-gruppen:

Jan Olav Endrerud (gr.leder) 901 50 293 joe2817@gmail.com
Brit Einseth (gr.kontakt) 477 56 657 einseth67@gmail.com
Tom Gullberg (gr.kontakt) 959 98 386 tomgullberg@gmail.com
Erik Johnsen (trener) 930 66 905 erikjohnsen@live.com

Facebook gruppe: «RGSK Triatlon»


Er du interessert i TRIATLON så oppfordrer vi deg til å fylle ut følgende spørreskjema slik at vi blir bedre kjent med dine erfaringer og hvilke aktiviteter og treningsopplegg du kan tenke deg:

SPØRRESKJEMA