Triatlon

Triatlon

Treningstilbud for ALLE medlemmer i RGSK klubben

Svømming:

  • søndag 17:30 – 19:30 (NB! NY tid fom. 9 sept – 2018)
  • tirsdag 05:30 – 07:30

Kombiøkt 360:

  • Ny tid fom. oktober 2018 –  uavklart, følg med på FB gruppen «RGSK Triatlon«

På svømmeøktene er det mye fokus på svømmeteknikk, styrke i kjernemuskler og individuell oppfølging. Triatlon gruppen står for treningsopplegget og vår egen erfarne svømmetrener har et øye for alle. Gruppen har også flere ressurspersoner som kan bidra med for eksempel bruk av video for analyser av svømmeferdigheter og forbedringer av teknikk.

Hovedmålet med svømmetreningen er å gi ALLE RGSK-medlemmer en mulighet til å lære svømmeteknikker eller forbedre seg. Dette er et lav-terskel tilbud der prestasjoner og konkurranse-elementet er underordnet.

Deltakelse medfører treningsavgift for svømmingen som skal dekke leie av hallen. Du kan fint prøve svømmetreningene noen ganger for å se om dette er noe du vil fortsette med hele året, før du betaler treningsavgiften. Vi disponerer kun det store bassenget til trening (ikke barnebasseng, trimrom eller badstue).

På kombi-økten kjøres normalt dette opplegget i løpet av 2 timer:

  1. 30 min: styrketrening (styrkeprogram med øvelser for balanse, kjerne, stabilitet og lignende)
  2. 30/60 min: spinning i sykkelsalen (varierende intervaller)
  3. 15-20 min: løp på tredemølle (trene på overgang sykkel->løp)

For triatleter i kombiøktene går man raskt fra den ene aktiviteten til den andre uten pauser (trene på overgang som er viktig i triatlon). Her kan du droppe inn på den aktiviteten du vil (bare styrke, bare spinning, bare løp eller den kombinasjonen du ønsker).

Du trenger:

  • Svømming: trenings/underlags-matte (kan lånes i hallen), badebukse og svømmebriller
  • Kombiøkt: sykkelsko og løpesko (bruker samme klær på alle 3 aktiviteter, dvs ikke lagt opp til skiftepauser)

Husk! Vi tilbyr medlemskap til gode priser som gir tilgang til blant annet kjøpsavtaler (Bikeshop, KLUBBEN.NO, Squad Cycles, Dare Bikes, XXL m. flere) og tilgang til svømmetreninger med coaching i Gjøvik Fjellhall. Medlemskapet gir også tilgang til en meget gunstig avtale med treningssenteret 360 grader på CC Gjøvik.


Kontaktpersoner for Triatlon-gruppen:

Jan Olav Endrerud 901 50 293 joe2817@gmail.com
Brit Einseth 477 56 657 einseth67@gmail.com
Tom Gullberg 959 98 386 tomgullberg@gmail.com
Erik Johnsen 930 66 905 erikjohnsen@live.com

Facebook gruppe: «RGSK Triatlon»


Er du interessert i triatlon så oppfordrer vi deg til å fylle ut følgende spørreskjema slik at vi blir bedre kjent med dine erfaringer og hvilke aktiviteter og treningsopplegg du kan tenke deg:

SPØRRESKJEMA