Triatlon

Triatlon

SVØMMING for ALLE medlemmer

HØST-tilbud: halv pris på medlemskap og trenings-avgift  for 3 økter pr. uke ut 2019!

Meld deg inn her og velg triatlon gruppen:

https://mi.nif.no

Svømmetider:

  • lørdag 16:00 – 18:00 (Ekstra svømmetrening fom. 6 oktober 2019)
  • søndag 17:00 – 18:00 (Gjelder fom. 6 oktober – 2019)
  • tirsdag 06:00 – 07:30

Bassenget er tilgjengelig fra tidene over – de som vil kan møte opptil 30 min før disse tidene for oppvarming/tøying/lett styrke på land.

På øktene er det mye fokus på svømmeteknikk, styrke i kjernemuskler og individuell oppfølging. Triatlon gruppen står for treningsopplegget og vikar flere ressurser som bistår i veiledning og opplæring. Vi tilbyr bruk av video og audio utstyr for analyser av svømmeferdigheter og forbedringer av teknikk direkte under svømming eller ved bassengkanten.

Hovedmålet med svømmetreningen er å gi ALLE RGSK-medlemmer en mulighet til å lære svømmeteknikker eller forbedre seg. Treningene våre er et lav-terskel tilbud der prestasjoner og konkurranse-elementet er underordnet.

Full/årlig deltakelse inkluderer treningsavgift for svømmingen som skal dekke leie av svømmehallen. Du kan fint prøve svømmetreningene noen ganger for å se om dette er noe du vil fortsette med hele året, før du betaler treningsavgiften. Vi tilbyr alle medlemmer en basis opplæringspakke på 3-4 svømmetreninger i teknikkene bryst, crawl, rygg eller butterfly. Vil du komme igang med å lære/forbedre din svømming så er dette et glimrende tilbud.

Du trenger:

  • Svømming: badebukse og svømmebriller (underlagsmatte, svømmeføtter/paddles/buoy osv kan lånes etter behov).

Husk! Vi tilbyr medlemskap til gode priser som gir tilgang til blant annet kjøpsavtaler (Bikeshop, KLUBBEN.NO, Squad Cycles, XXL m. flere) og tilgang til svømmetreninger med coaching i Gjøvik Fjellhall. Medlemskapet gir også tilgang til en meget gunstig avtale med treningssenteret 360 grader på CC Gjøvik.


Kontaktpersoner for Triatlon-gruppen:

Jan Olav Endrerud (gr.leder) 901 50 293 joe2817@gmail.com
Brit Einseth (gr.kontakt) 477 56 657 einseth67@gmail.com
Tom Gullberg (gr.kontakt) 959 98 386 tomgullberg@gmail.com

Facebook gruppe: «RGSK Triatlon»


Er du interessert i TRIATLON så oppfordrer vi deg til å fylle ut følgende spørreskjema slik at vi blir bedre kjent med dine erfaringer og hvilke aktiviteter og treningsopplegg du kan tenke deg:

SPØRRESKJEMA