Triatlon

Triatlon

Treningstilbud for ALLE medlemmer i RGSK klubben

Svømming:

  • søndag 07:30 – 09:30
  • tirsdag 05:30 – 07:30

Kombiøkt 360:

  • tirsdag 18:50 – 20:50
  • torsdag 18:30 – 20:30

På svømmeøktene er det mye fokus på svømmeteknikk, styrke i kjernemuskler og individuell oppfølging. Triatlon gruppen står for treningsopplegget og vår egen erfarne svømmetrener har et øye for alle. Gruppen har også flere ressurspersoner som kan bidra med for eksempel bruk av video for analyser av svømmeferdigheter og forbedringer av teknikk.

Hovedmålet med svømmetreningen er å gi ALLE RGSK-medlemmer en mulighet til å lære svømmeteknikker eller forbedre seg. Dette er et lav-terskel tilbud der prestasjoner og konkurranse-elementet er underordnet.

For 2018 innfører vi en treningsavgift for svømmingen som skal dekke leie av hallen. Du kan fint prøve svømmetreningene noen ganger for å se om dette er noe du vil fortsette med hele året, før du betaler treningsavgiften. Vi disponerer kun det store bassenget til trening (ikke barnebasseng, trimrom eller badstue).

På kombi-økten på tirsdager og torsdager kjøres normalt dette opplegget i løpet av 2 timer:

  1. 40 min: styrketrening (styrkeprogram med øvelser for balanse, kjerne, stabilitet og lignende)
  2. 30/60 min: spinning i sykkelsalen (inkl. korte intervaller/styrketråkk)
  3. 30 min: løp på tredemølle (inkl. korte intervaller)

Kombiøkten skal være et tilbud for alle RGSK medlemmer – dvs syklister og triatleter. Derfor vil vi i 2018 legge opp til utvidet spinning til 60 min for de som ikke vil delta på løpingen den siste halve timen. Instruktør vil normalt sett følge løpeøkten og spinningen de siste 30 minuttene vil derfor kjøres uten instruktør men vil styres av egenprodusert video som styrer intervaller/pauser etc. Hvis noen ønsker å ta ansvar for denne delen så er det veldig bra – ta kontakt med Triatlon-gruppen for nærmere avtale.

For triatleter i kombiøktene går man raskt fra den ene aktiviteten til den andre uten pauser (trene på overgang som er viktig i triatlon).

Du trenger:

  • Svømming: trenings/underlags-matte, badebukse og svømmebriller
  • Kombiøkt: sykkelsko og løpesko (bruker samme klær på alle 3 aktiviteter)

Husk! For 2018 kan vi tilby medlemskap til gode priser som gir tilgang til blant annet kjøpsavtaler (Bikeshop, KLUBBEN.NO, Squad Cycles) og tilgang til svømmetreninger med coaching i Gjøvik Fjellhall. Medlemskapet gir også tilgang til en meget gunstig avtale med treningssenteret 360 grader på CC Gjøvik. Innmelding til RGSK klubben:

https://rubic.azurewebsites.net/?organizationID=5073
Velg enkelt-medlemskap eller familie.


Kontaktpersoner for Triatlon-gruppen:

Jan Olav Endrerud 901 50293 joe2817@gmail.com
Tom Gullberg 959 98386 tomgullberg@gmail.com
Erik Johnsen 930 66905 erikjohnsen@live.com

 

Facebook gruppe: «RGSK Triatlon»


Er du interessert i triatlon så oppfordrer vi deg til å fylle ut følgende spørreskjema slik at vi blir bedre kjent med dine erfaringer og hvilke aktiviteter og treningsopplegg du kan tenke deg:

SPØRRESKJEMA