Yngres

Yngres

Terrengsykling for jenter og gutter i alderen 8-14 år.

Våre fokus områder er og skape sykkelglede,  dette skal være gøy, og de skal lære seg og beherske sykkelen i alle slags situasjoner.

Treningen for de yngste er lite konkurranserettet, men det er lov og kjenne litt på pulsen, og det å bli sliten.

Vi legger opp til to treninger i uken, torsdager og søndager kl.18.00-19.30. Vårt treningsområde er på Vind skistadion, der er det tilrettelagt med løyper av forskjellige vanskelighetsgrader, mange stier å sykle på og ikke minst at det er fritt for biltrafikk. Oppmøtested er nedre parkeringsplass på Vind (parkeringen ved turløypene/speiderhytta).

Vi starter opp igjen etter påske. Nærmere dato og tid vil bli lagt ut her og på facebookgruppen «RGSK-Yngres». Stian Flesvik og Roar Sollie vil også i år være hovedansvarlig/kontaktpersoner for barnetreningene. Vi vil se an ferdigheter og antall på de første treningene, slik at man får tilpasset og eventuelt delt opp i flere grupper slik at alle blir fornøyde. Dersom det er foreldre eller andres som har lyst og mulighet til å være med å bistå så ta gjerne kontakt.

Følg med på klubbens facebookside.

For spørsmål kontakt: Stian Flesvik på facebook, stian.rgsk(a)gmail.com eller mobil 913 40129 eller Roar Sollie på facebook,  roar(a)roarsollie.net eller mobil 48223904