DUGNAD – vakthold for Tour of Norway 2.etappe 18.mai

DUGNAD – vakthold for Tour of Norway 2.etappe 18.mai

Vi er tildelt vakthold for Tour of Norway 2.etappe som går fra Eidsvoll til Brumunddal. RGSK  har ansvar for strekningen Østvoll i Vestre Toten og frem til Mjøsbrua. Kan du ikke stille opp selv må DU skaffe stedfortreder.

Meld ifra til Solveig Skottene +47 93417565 følgende:

  • om du kan stille, evnt hvem som stiller for deg. Oppgi navn, e-post og mobilnr.
  • hvor på strekningen passer det best for deg å stå i forhold til jobb/skole
  • hvilken oppgave du foretrekker

Nøyaktig oppmøtested og tid for hver enkelt vil bli publisert når oversikt foreligger.

Vi trenger 96 vakter og 11 flaggvakter. Videre 4 personer som kan bidra med å sette klart sperrebånd og ha litt mer ansvar.

Dugnaden tar maks 2 timer. Vaktene må være på plass 1 time før raskeste rytter. For første vaktpost ved Østvollkrysset vil det si kl 14:04 (passering 15:04-15:20 avhengig av fart) og for Mjøsbrua kl 14:46 (passering mellom 15:46 og 16:08)

Vedlagt finner du vaktinstruksen, informasjon om rittet og kortesjeplanen. ToN2017-Vaktinformasjon

Den delen av etappen som vi har ansvaret for går via Raufoss sentrum, følger gml R4 gjennom Hunndalen, forbi Mustad og ned i sentrum via Haugtun, Øvre Torvgate, opp Hunnsveien og inn på Markus Tranes gt og deretter inn på Trondhjemsvegen og følger denne til de tar av og opp Bråstadgutua. Fortsetter på Kollsvegen til de når krysset Kollshaugen hvor det er innlagt en spurt. Ferden går videre ned Kollsvegen til Redalen og ut på RV 4 retning Lillehammer og til Mjøsbrua.

Du kan lese mer om Tour of Norway på rittets hjemmeside

Jeg forventer at de fleste stiller opp på denne lette og lite tidkrevende dugnaden, spesielt dere som nytter godt av klubbavtalen med 360. Hvis ikke VI stiller opp for sikkerheten til syklister i ritt , ja hvem skal ellers gjøre det?

Solveig Skottene – leder

Stengt for kommentarer.