Dugnader 2013

Dugnader 2013

Da er en ny sykkelsesong godt i gang og vi legger våre planer for gjennomføringene av våre arrangementer, som gir oss gode inntekter til videre satsning.

Men for å ha økonomi for vår satsing må vi ha en del inntekter også, og de får vi via sponsorer og dugnadsinnsats fra klubbens medlemmer.  Derfor setter vi opp dugnadsliste om dagen.

Hvis alle bidrar så får vi dette til å bli nok et bra år for klubben får.  Ønsker at alle bidrar på minst 2 dugnader. De dugnadene som krever flest folk er også i år Styrkeprøven, som også gir et stort bidrag i klubbkassen som kommer oss alle til gode.  Vi har nå anskaffet oss egen følgebil som

Viktige datorer og oppgaver for oss i 2013 er:

9. mai Trimtråkk Toten rundt. 25 stk i 6 timer

18. mai Sykkelbyen Gjøvik med barneritt i storgata og ferdighetsprøve. 10 stk i 4 timer. Fint om våre aktive yngre rytter også stiller opp i klubbantrekk og viser seg fram i gatene.

19. mai Starten på siste etappe av Glava Tour of Norway blir nok en gang lagt til Gjøvik og vi får besøk av mange verdensstjerner igjen.  6 stk i 1 time

22. – 23. juni  Styrkeprøven. Rittet legges også i 2013 via Gjøvik hvor vi får jobben med løypevakter, matstasjon og starten av Jentetråkket.  Et krevende arrangement som gir et godt økonomisk bidrag. Matstasjonen og starten av Jentetråkket blir lagt til Rambekk og Topro AS sitt området.  

100 stk i 4 – 6 timer hver.

01. juli  Tour of Norway for kids på Gjøvik i Storgata.  Dette blir under Tour de France og da får vi besøk av TV2 som vil komme og dekke vårt ritt for de yngste.  15 stk i 4 timer

10. – 11. august skal vi sammen med CK Totentråkk arrangerer UM som er et ritt for de fra 10 til 16 år på landevei.  Vi deler arrangementet med CK Totentråkk slik at dugnadsbelastningen ikke skal bli for stor.  Her blir det en fin mulighet for de unge å få vist seg fram i lokalmiljøet. Vi håper på en stor sykkelfest den helgen med over 500 deltakere på tempo og fellesstart.  30 stk i 6 timer hver.

14. august arrangeres Åslendet Grand Prix.  18 stk i 3 timer

25. august arrangeres Raufosskogen MTB. 25 stk i 4 timer hver.

I tillegg vil vi i 2013 også arrangere klubbritt.   1 – 2 timer 6 ganger i løpet av sesongen.

Gjennom 2012 sesongen har vi gjort oss en del erfaringer som vi vil bygge videre på når det gjelder dugnader. Vi er nær 400 medlemmer og med en jevn fordeling av arbeidsoppgavene vil det ikke blir så stor belastning på hver enkelt.  Med et utgangspunkt på 10 timer pr medlem gjennom en lang sesong bør vi ha god kapasitet til klare dette.

Vi prøver å fordele oppgavene best mulig for alle, så er det spesielle datoer som passer bra for deg så gi meg beskjed på mail, så forsøker jeg å etterkomme det på best mulig måte.

Mail:  mkorslund@hotmail.no

 

 

Morten Korslund

Leder

Stengt for kommentarer.