Imponerende lagarbeid av landeveisgutta i Nordmarka rundt

Imponerende lagarbeid av landeveisgutta i Nordmarka rundt

Søndag 0630, bløtt og klinete. Vi er 14 mann som stiller til start i årets hardeste ritt Nordmarka rundt med sine 1650hm og 148km.. 14 mann er litt tynt da våre argeste konkurrenter gjerne er 25 til start. Når det er sagt så hadde vi gode forhåpninger siden det var selve stammen i laget som stilte i dag.
13275256_10154065317352279_689669088_oVi lar Follo XP og Ceres starte før oss siden vi deler startpuje med dem. Kjører veldig bra til Sollihøgda og har brukt lite krefter. Vi passerer Ceres oppover Sollihøgda.
Fra Sollihøgda til Sundvollen mister vi 3 mann med punkteringer. Olve, Martin og Andreas er ute med flatt bakhjul. Olve gjør vendereis da han punkterer for 2 gang innen kort tid, mens Andreas og Martin hangler seg rundt.

Forutsetningene for rittet er da endret.. Men Morten og Hans Ivar løser dette på en glimrende måte og tar ansvar når kapteinen er ute med flere.. Lagånd og innsats til 1000 er stikkord for de som var igjen i kjeden og laget fikk ut det som var av guttene på en optimal måte.. 10 stk har kjørt jevnt med mange gode lag fra Sundvollen og inn.  Vi begynner å kjenne hverandre såpass godt nå at i dag gjorde vi hverandre gode.

Laget var 10 mann inn på tiden 4.01ish, som holdt til 9.plass.

Vi kan være stolt over omstillings og gjennomføringsevnen til guttene som har vært i kjelleren etter rekvisita i dag. Selve rulla fungerer nå meget godt og alle kjører godt teknisk og vi hadde ingen farlige situasjoner selv om været var møkk som vanlig.

Nå er det bare seks dager til neste ritt og da stiller vi med 20 mann, noe som gjør at jeg ser veldig frem til lørdag og Randsfjorden rundt..

Andreas

Stengt for kommentarer.