Informasjon til medlemmer i RGSK.

Informasjon til medlemmer i RGSK.

Det er en ny sesong som snart står for døren og vi er i god gang med å planlegge å organisere oss for sesongen.

Mange av de aktive rytterne skal til Spania i februar for å få et godt treningsgrunnlag før rittene tar til i slutten av april. Med mange juniorer som hevdet seg godt i 2012, ser vi fram til å følge dem i den nye sesongen også.

Men for å ha økonomi for vår satsing må vi ha en del inntekter også, og de får vi via sponsorer og dugnadsinnsats fra klubbens medlemmer.

Viktige datorer og oppgaver for oss i 2013 er:

9. mai Trimtråkk Toten rundt.

19. mai Starten på siste etappe av Glava Tour of Norway bli nok en gang lagt til Gjøvik og vi får besøk av mange verdensstjerner igjen.

22. – 23. juni  Styrkeprøven. Rittet legges også i 2013 via Gjøvik hvor vi får jobben med løypevakter, matstasjon og starten av Jentetråkket.  Et krevende arrangement som gir et godt økonomisk bidrag. Matstasjonen og starten av Jentetråkket blir lagt til Rambekk og Topro AS sitt området.

01. juli  Tour of Norway for kids på Gjøvik.  Dette blir under Tour de France og da får vi besøk av TV2 som vil komme og dekke vårt ritt for de yngste.

10. – 11. august skal vi sammen med CK Totentråkk arrangerer UM som er et ritt for de fra 10 til 16 år på landevei.  Vi deler arrangementet med CK Totentråkk slik at dugnadsbelastningen ikke skal bli for stor.  Her blir det en fin mulighet for de unge å få vist seg fram i lokalmiljøet. Vi håper på en stor sykkelfest den helgen med over 500 deltakere på tempo og fellesstart.

14. august arrangeres Åslendet Grand Prix.

25. august arrangeres Raufosskogen MTB.

I tillegg vil vi i 2013 også arrangere klubbritt.

Gjennom 2012 sesongen har vi gjort oss en del erfaringer som vi vil bygge videre på når det gjelder dugnader. Vi er nær 400 medlemmer og med en jevn fordeling av arbeidsoppgavene vil det ikke blir så stor belastning på hver enkelt.  Med et utgangspunkt på 10 timer pr medlem gjennom en lang sesong bør vi ha god kapasitet til klare dette. Men det mange som vil komme til å yte langt flere timer også for å få klubben til å gå.

Videre jobber vi med en plan om å investere i vår engen følgebil som skal brukes på alle ritt for å kjøre service for klubbens medlemmer.

 

Treningsplaner for alle gruppene vil bli lagt ut ved påsketider.

Morten Korslund

Leder

Stengt for kommentarer.