NM rundbane, bane utendørs og utfor

NM rundbane, bane utendørs og utfor

NM Rundbane m/kongepokal

Invitasjon til Norgesmesterskapet  i Terreng Rundbane 18-19. juli ligger vedlagt. Merk at påmeldingsfristen er allerede 13. juli. For å kunne dele ut kongepokal i herre- og kvinneklassen må det være minst 15 deltakere til start. Vi håper derfor at dere klubber hjelper til å mobilisere ved å kontakte potensielle kvinnelige deltakere i deres klubb(det er i kvinneklasen vi trenger flere deltakere). Vår terrengdronning Gunn-Rita Dahle Flesjå har vunnet 10 VM gull, men aldri noen kongepokal. Hun stiller til start i årets NM og vi håper at hun sammen med resten av norgeseliten skal få muligheten til å  kjempe om den gjeve kongepokalen.

NM Bane utendørs

Norgesmesterskapet på NM bane utendørs arrangeres 31. juli. Vedlagt ligger invitasjonen med all informasjon. Mesterskapet arrangeres i tilknytning til NC landevei som arrangeres i Stjørdal 1. august.

NM Utfor

Vi gjør også oppmerksomme på at påmeldingsfristen til NM Utfor i Narvik til helgen går ut i dag. All info om NM Utfor finner dere her: http://www.sykling.no/utfor/ritt/norgescuputfor/Documents/Invitasjon%20NM%20Narvik%20offisiell.pdf

Vi benytter samtidig anledning til å ønske dere alle en fortsatt god sommer.

Mvh

Norges Cykleforbund

Stengt for kommentarer.