Sykle med Abid Raja??

Sykle med Abid Raja??

Kjære Raufoss og Gjøvik sykkelklubb!

I sommer skal stortingsrepresentant Abid Raja sykle fra Lindesnes til Nordkapp i løpet av fire uker. Den 25. juni sykler vi fra Jevnaker til Lillehammer, og vi lurte på om dere har mulighet til å sykle med han? Abid vil gjerne bli kjent med flere syklister, og trenger noen som kan vise han veien på etappen. Jeg håper dere har lyst og mulighet til å hjelpe han!

Vi har allerede god kontakt med Norges Cycleforbund, og de oppfordrer alle sykkellag til å være med på turen. På denne måten kan vi sette fokus på hvor gøy sykling er, og alle fordelene det fører med seg. N.C.F vil legge ut oversikt over hele turen på deres nettsider, slik at det vil være enkelt for folk å slenge seg på turen. Vi ønsker vi at så mange som mulig møter oss på stoppestedene, og at noen blir med oss når vi sykler videre.

Her er linken til ruten vi har tenkt til å følge:

Har dere noen innspill? Ser dette ut som en grei rute? Er det noe vi kan få med oss på veien? Er det noe vi kan sette fokus på som dere f.eks vil ha i avisen? Hvor er de beste plassene å møtes i de forskjellige byene? Vi har ikke så god tid på hver etappe, men om det er noe vi burde få med oss prøver vi på det.

Tanken er at dere i Raufoss og Gjøvik sykkelklubb kan sykle med Abid på hele eller deler av etappen, f.eks. fra og med Gjøvik. Det er sosialt, dere kan vise han litt rundt, og det er selvfølgelig lettere å sykle i en gruppe enn om kun han skal sykle alene. Derfor håper vi at dere har mulighet til å sykle med han. Jeg skal prøve å ringe dere i løpet av dagen/morgendagen, og om dere er interessert kan dere ta en prat med Abid for å avtale nærmere.

Vi ønsker også at så mange som mulig møter oss på stedene vi besøker. Derfor lurer jeg på om dere vet om noen andre sykkellag i området, idrettslag som er interessert i å si hei, osv.? Jo flere dere kan invitere til sykkelturen og stoppestedene, jo gladere blir vi, og jo morsommere blir det for oss alle.

Jeg ser frem til å høre fra dere, vi snakkes!

Mvh Johannes Bangum

Medarbeider Abid Rajas sykkeltur

Johannes T. Bangum

Tel: 40768744
Stengt for kommentarer.