Vidar sesongåpnet med 4.plass i Stjernetråkken

Vidar sesongåpnet med 4.plass i Stjernetråkken

Vidar syklet i går Stjernetråkken. Et landeveisritt i fine omgivelser i Fredrikstad. Han endte på en flott 4.plass i en hektisk finale.


Vidar sier selv etter rittet:
Viktigste var å få en skikkelig bra hardøkt. Planen var å kjøre aktivt og bruke krefter, så fikk resultatet bli deretter. Satt fint med og prøvde å komme avgårde tidlig i rittet, men så knuste jeg bakhjulet i en gigantisk sprekk i veien etter kun ca 15km. Smått oppgitt stoppet heldigvis siste bilen i servicekøen. Fikk lånt et hjul og spurte om de kunne kjøre pace. Bilpace og biting i styretapen for å holde støtfanger, og etter ca 15km med blåsyre kom jeg meg opp igjen til feltet! Back in the game. Dette kostet krefter, men jeg var jo der for å trene. Etter en gel og noen rolige kilometer var jeg med på moroa igjen. Gikk av gårde 3 mann i brudd som vi ble sittende å jage. De tok vi igjen mer eller mindre på oppløpet. Jeg hadde brukt mye krefter, så manglet det lille ekstra i spurten men kom meg inn på en 4.plass.
Fornøyd med det på en dag der det ble brukt mye krefter underveis!

Stengt for kommentarer.