Yngres deltok på Norges Cup terrengsykling i Trondheim

Denne helgen har vi vært på farten til Trondheim.

På lørdag ble det arrangert Sprint på Kristiansten festning, i en artig teknisk løype.

Her ga gutta jernet, og trådde til det de kunne. Kristoffer og  Tobias  kom til B-finalen, som Kristoffer vant 🙂

Vinjar kom til Kvartfinalen. Super innsats av alle.

Søndag var det klart for Rundbane på Oppdal, i strålende sommer vær.

Her kom Gutta godt ut fra starten, å lå som nummer 9,10 og 11 på den første av i alt 3 runder.

Men i rundbane ritt skjer ting fort. Tobias var uheldig , og kjørte av, med deretter ned ising av kneet.

Kristoffer, kjørte knall bra, og var oppe på en 8 plass, da han var uheldig, og punkterte på begge hjulene. og måtte løpe en halv runde før han fikk skiftet slanger, og kom igang igjen. Bare for og punktere på nytt. Kristoffer løp inn til en 18 plass.

Vinjar kjørte et godt teknisk  ritt, og klarte seg uten uhell, og  kom inn til en sterk 7 plass.

Dette er en veldig god prestasjon i et sterkt felt. Gratulerer !

Her er en liten video av gutta i Rock garden.